Coaching

Un acompanyament especialitzat en el teu benestar 

El coaching feminista és un espai profund de trobada amb tu mateixa. On podràs mirar-te de manera amorosa i guanyar consciència sobre el moment en el que estàs. Estem aquí per escoltar-te i acompanyar-te, per donar-te suport, per guanyar comprensió sobre tu mateixa i les situacions que vius, per transformar al teu ritme i a la teva manera.

  • Et trobes amb situacions que se’t repeteixen i tens ganes d’acabar amb alguns patrons?

  • Et sents perduda o amb poca energia i no acabes d’entendre perquè?

  • T’agradaria millorar la comunicació i la connexió de les relacions que construeixes?

  • Et trobes amb nous reptes i vols fer-los-hi front amb més estratègies i confiança?

  • Vols gaudir i aprendre del moment en el que estàs?

Un espai per a tu, per caminar cap a un major benestar i arribar allà on et proposis. Per rebre l’acompanyament necessari en moments difícils, de canvis o per connectar amb tu mateixa i amb el teu sentit vital.

Fer un procés de coaching és un moviment de valentia i compromís propi. Si sents que és el teu moment o tens curiositat, podem fer una primera sessió i explorar conjuntament si t’oferim allò que estàs buscant.

Aquí trobaràs un lloc càlid i creatiu, per donar espai a allò que necessites.

 Per poder-te regalar un moment per a tu.

Per Parar.  Escoltar-te.  Moure’t. Sentir-te. Reconèixer-te.

PER A QUI

Els processos de coaching feminista d’Enruta’t es dirigeixen a totes les persones que vulguin tenir un espai propi on poder-se mirar. La nostra trajectòria i formació ens ha permès especialitzar-nos en els següents públics, ENTRA-HI!

woman.png
pride.png
health.png

QUI SOM 

Judit Prieto Ferrer

Psicòloga  feminista

especialitzada en joves

Al 2007 vaig començar a treballar amb grups, sentint la força d’aquests, de l’escolta i de fer-nos de mirall. Amb els anys vaig veure la necessitat d’acompanyar, també, a nivell individual i arribar a aspectes amb una profunditat que en grup, a vegades, és més difícil.

 

Per això, em vaig formar com a coach amb el Màster en Coaching i Lideratge Personal de la Universitat de Barcelona al 2011. I entre les meves especialitzacions destaco el postgrau d'Educadora Sexual de Sexpol i els 5 anys d'estudi de Psicologia Orientada a Processos a l’Instituto de Trabajo de Processos. Tinc mentalitat d’aprenent i segueixo formant-me, actualment estic estudiant teràpia familiar a l’Escola de Teràpia Familiar Sistèmica Sant Pau.

 

Estic àmpliament formada en feminismes, diversitats sexuals i de gèneres i en la prevenció de les violències masclistes, entenent que aquestes mirades aporten consciència de l’estructura social que travessa les vivències personals.

El que sempre m’ha apasionat són les persones, conèixe’m i conèixer-les. Gaudeixo acompanyant en els processos de canvi i confio en la capacitat d’escolta del propi cos i en el seu potencial transformador. Somio en crear un món més lliure i a on es valori la importància de les diversitats.

Destaco de la meva formació els estudis en Teràpia Sistèmica, Gestalt, Gestió de Conflictes i Violències Familiars. Estic sempre en constant aprenentatge amb una mirada crítica cap al sistema que ens envolta, intentant posant les cures i les persones al centre de la vida. Compagino la meva feina amb la música i l’expressió corporal.

A Enruta't sóc tallerista i acompanyo a joves aportant creativitat i passió.

LAURA_opt.jpg

Laura Poch i Riquer 

Coach i facilitadora feminista,

especialitzada en plaers, sexualitats i relacions

JUDIT_opt.jpg

PROJECTES

PROJECTES PER A AJUNTAMENTS 

  • CIRD Jove – dones joves a Santa Coloma de Gramenet

  • M’entens? – Acompanyament LGTBI+ a Sant Quirze del Vallès 

  • Punt d’informació i assessorament LGBTI+ - A Granollers 

  • Parlem-ne! Punt de Salut Jove. Coaching per a joves a Sant Quirze del Vallès