health.png

TERÀPIA DE PARELLA  

El coaching i la teràpia de parella son una oportunitat per:

Aclarir, transformar i gaudir més de la vostra relació.

Us oferim un punt de trobada càlid i especialitzat, on compartir, explorar i generar canvis cap al benestar. Aquí podreu mirar-vos, sentir-vos i escoltar-vos com a parella, fent aprenentatges que us ajudin en el vostre camí.

 

En el nostre recorregut, tant a nivell personal com a terapeutes, sabem que les relacions íntimes que construïm son un dels aspectes més importants a la vida. Entenem la parella com una de les escoles d’aprenentatge personal i relacional ja que ens fa de mirall de nosaltres i reflecteix els nostres anhels, pors i carències més profundes. Confiem que quan es disposa d’un espai terapèutic sense judici, on la parella pot compartir-se amb major transparència, el vincle esdevé un motor de transformació.   

 

Hi ha molts motius pels quals una parella decideix buscar ajuda especialitzada, ja sigui per una consulta puntual o per començar un acompanyament més llarg.

QUI SOM

Rai Crespí i Laura Poch

Som un equip amb més de 10 anys de treball conjunt en el camp de les relacions de parella. Hem format part de diversos projectes psicoeducatius i terapèutics. Ens uneix la vocació comuna d’acompanyar a parelles.

 

Treballem en co-teràpia, com a parella terapèutica, perquè sabem que la suma de les nostres trajectòries hi aporta un suport ric i ofereix una mirada més àmplia.

_MG_2815.jpg

AQUEST ÉS EL TEU ESPAI SI VOLS TREBALLAR

conversation.png

Comunicació

broken-heart.png

Ruptures

bed.png

Sexualitat

calculator.png

Lluites

de poder

pressure-cooker.png

Crisis de

parella

recycling.png

Patrons relacionals

balloons.png

Gelosia i

infidelitats

family.png

Convivència

team.png

Dinàmica familiar

heart.png

Violència

EXPERIÈNCIES 

La nostra relació no era dolenta, però notàvem que ens faltava alguna cosa. Vam sentir a parlar del Coaching i ens vam animar a provar-ho. Un dels aspectes que més ens ha servit ha estat adonar-nos que quan reaccionàvem automàticament, les pors ens enfrontaven. Ens hem pogut escoltar més profundament i hem trobat estratègies per nosaltres mateixos que ens fan sentir més a prop, més parella.

Pablo i Lídia,

Sant Cugat

Ens va costat molt decidir-nos, però vam veure que necessitàvem fer el pas. Ha estat la millor decisió que podíem prendre i ha estat una sort trobar-vos! Ho recomanem per la seva proximitat. La seva calidesa ens ha fet fàcil obrir-nos i crear aquest espai d'intimitat que ens ha permès retrobar-nos.   

Jana i Maria, Barcelona