A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar en temps de coronavirus

31/3/2020

A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar mentre seguim les recomanacions per preservar la salut de la comunitat, enfront a l’emergència sanitària. 

 

El nostre funcionament també s’ha vist alterat, però no ens aturem! Seguim buscant i creant maneres de posar la vida al centre. Estem fent canvis per adaptar les nostres activitats amb molta cura, creativitat i utilitzant el treball a distància. Som conscients dels privilegis de poder estar a casa i utilitzar la tecnologia per seguir realitzant algunes de les nostres tasques.

 

Més que mai, volem enfortir els vincles, fer-nos suport mutu i buscar estratègies col·lectives que ens permetin sostenir-nos.

 

En aquest sentit, utilitzarem les xarxes socials per publicar continguts  i   oferirem sessions individuals d’acompanyament gratuït via telefònica o online, a les persones que més estant patint aquesta crisi.

 

Entenem aquesta crisi de forma global com a resultat del sistema capitalista patriarcal i colonial en el què vivim. És per això que pensem que cal posar la vida de totes les persones i la cura del planeta al centre.

 

Gràcies per la confiança.

 

Ànims i suport feminista!

 

 

 

Please reload

Entrades destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

Please reload

Arxiu