A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar en temps de coronavirus

31/3/2020

A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar mentre seguim les recomanacions per preservar la salut de la comunitat, enfront a l’emergència sanitària. 

 

El nostre funcionament també s’ha vist alterat, però no ens aturem! Seguim buscant i creant maneres de posar la vida al centre. Estem fent canvis per adaptar les nostres activitats amb molta cura, creativitat i utilitzant el treball a distància. Som conscients dels privilegis de poder estar a casa i utilitzar la tecnologia per seguir realitzant algunes de les nostres tasques.

 

Més que mai, volem enfortir els vincles, fer-nos suport mutu i buscar estratègies col·lectives que ens permetin sostenir-nos.

 

En aquest sentit, utilitzarem les xarxes socials per publicar continguts  i   oferirem sessions individuals d’acompanyament gratuït via telefònica o online, a les persones que més estant patint aquesta crisi.

 

Entenem aquesta crisi de forma global com a resultat del sistema capitalista patriarcal i colonial en el què vivim. És per això que pensem que cal posar la vida de totes les persones i la cura del planeta al centre.

 

Gràcies per la confiança.

 

Ànims i suport feminista!

 

 

 

Please reload

Entrades destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar por tags