AUTOESTIMA I APODERAMENT PERSONAL

INFANTS

Jo també m’estimo!

Taller d’autoestima i bon tracte

  • Què és el que més t’agrada de tu? 

  • Doncs ara no se m’acudeix res...
     

Si voleu contribuir a què aquest diàleg no es doni entre el vostre alumnat, escolliu aquest taller! Prendre consciència del valor propi és central pel nostre desenvolupament! Dedicarem aquest espai a viure la sensació gratificant d’estimar-nos i acceptar-nos. Ampliarem el concepte que tenim de nosaltres, a nivell personal i col·lectiu, mentre gaudim d’una bona estona.

Please reload

GRUPS DE DONES

NO i punt!

Taller d'assertivitat i autodefensa feminista

Ja n’hi ha prou! Fins aquí! No vull! Són frases que marquen límits, què passa quan no trobem la nostra veu per posar-los, i quan malgrat els marquem no són respectats? Crearem un espai de confiança on reflexionarem sobre les agressions masclistes i aprendrem a dir NO de moltes maneres possibles. Practicarem com posar límits, verbal i corporalment i enfortirem la nostra assertivitat. Ens apoderarem col·lectivament representant situacions quotidianes i buscant estratègies alternatives amb el grup. Tot això posant èmfasi en el nostre cos i les nostres emocions, treballant la calma.

Please reload

JOVES

Enruta’t

Taller de coaching per l’apoderament personal

  • Què prens per ser feliç? 

  • Prenc decisions!
     

El coaching és una metodologia potent que a través de les preguntes encertades ens facilita trobar, reconnectar i comprometre’ns amb el nostre camí. Entenent que totes les persones som diverses i que tenim les pròpies respostes. Des d’aquí donarem espai als nostres valors, guanyarem autoestima i confiança, ens coneixerem més i des de més punts de vista. En definitiva, en aquest taller, celebrarem qui som!

Please reload