top of page

Equip

Som un equip de professionals de les ciències humanes i socials amb àmplia trajectòria, adquirida tant professionalment com als moviments socials. 

Gaudim treballant conjuntament, compartim l’enfocament vivencial i ens enriquim a través de la diversitat de mirades. Creiem en allò que fem i apostem per construir una societat on es valori la diversitat i la vida estigui al centre. 

Opció 2 (fons blanc) .jpg

Laura Poch i Riquer 

Educadora sexual i terapeuta sistèmica, especialitzada en relacions, sexualitats i plaers

Una de les meves motivacions principals és poder acompanyar a persones, relacions i grups a comprendre’s de manera més profunda. Confio en el procés, en la intuició i la sabiesa que tenim. Entenc els conflictes com una porta, no sense reptes, per guanyar en claredat i autoconeixement. En la meva manera de treballar aporto presencia i honestedat.

En els últims 15 anys he treballat a nivell individual i grupal, amb persones de totes les edats. He atès a diversos serveis públics d’acompanyament a joves, dones i persones LGBTIA+ i he desenvolupat múltiples programes socioeducatius per a la prevenció de les violències masclistes i heteronormatives.

De la meva formació destaco el màster en terapia sistèmica de l’Hospital de Sant Pau. El màster en coaching i lideratge personal de la UB i la psicologia orientada a processos (5 anys de facilitació de grups i teràpia) de l’ITP.

Sóc una de les fundadores d’Enruta’t i actualment coordino l’àrea d’acompanyament terapèutic.

0DSC08923.jpg

Maria Sangés i Grau 

 

Comunicadora i educadora especialitzada en prevenció de violències masclistes. 

Amb molts anys d'experiència com a tallerista a l'esquena tant en espais formals com de lleure, combino les meves grans passions i especialitats. Impregnar tot el que comunico des d'una perspectiva de gènere transversal, que trasllado també als tallers i formacions. 

 

Tot i la meva formació com a comunicadora, destaco dues apostes posteriors que són les raons per les quals em dedico i brindo el meu temps a la transformació social: el màster en educació en valors i ciutadania i el màster en investigació aplicada en estudis feministes i de gènere. Entenc l'educació com un pilar fonamental per construir-nos i qüestionar-nos en aquest procés, i la concebo des d'una perspectiva feminista i crítica amb el que ens envolta.

 

A Enruta't, aporto passió i compromís i sóc coordinadora de l'àrea d'intervencions socioeducatives. 

0DSC08892.jpg

Clara Moreno Mamano

 

Psicòloga especialitzada en atenció a violències masclistes des del treball psico-corporal

M'apassiona acompanyar a persones i grups en processos de transformació i d'agència. I descobreixo i aprenc constantment fent-ho des d'una mirada feminista i psicosocial. Per a mi posar al centre el cos i l'emocionalitat és un acte de lluita i transformació en si mateix.

 

En els últims 5 anys m'he especialitzat en el treball terapèutic amb dones i identitats sexuals i genèriques dissidents. En la meva tasca m'he enfocat en l'atenció i recuperació a les violències masclistes i he pogut incorporar una mirada sistèmica gràcies al màster en intervenció i investigació psicosocial. Destaco també el meu recorregut de més de 10 anys treballant amb infàncies i adolescències des de diferents àmbits com: la psicologia i el treball terapèutic, la coeducació i l’educació emocional, la facilitació de grups i l’educació no formal o l’educació afectiva i sexual.

 

A Enruta't aporto sensibilitat, experiència en el treball psico-corporal i una actitud creativa per fer de la transformació personal una font de canvi social.

Carme

Carme Diaby

Tallerista i comunicadora
per la prevenció de les violències sexuals

 

Fomo part d’Enruta’t perquè la meva filosofia és que a partir de l’educació es poden trencar molts silencis i és per això que m’agrada especialment compartir amb infants i joves.

Des de fa anys treballo i soc activista per donar valor a la importancia dels nostres cossos i fer front a les violències que vivim dia a dia. Vaig crear la campanya “1decada5” per visibilitar els abusos sexuals a la infancia.

Considero que l’empoderament forma part de la nostra vida i estic compromesa amb compartir, aprendre i revindicar la importància de treballar des d’una perspectiva antirracista i dins d’un feminisme interseccional.

A Enruta't estic a l'àrea d'intervencions socioeducatives on realitzo tallers amb infants i joves per aprendre conjuntament a transformar i millorar la societat.

Marina

Marina Jiménez Linares

Psicoterapeuta especialitzada en dones i parelles i tallerista

 

Fomo part d’Enruta’t perquè vull contribuir a construir un món més lliure, pacífic i igualitari.

 

Des de sempre l’amor i les relacions han estat un dels meus temes predilectes. Considero que estem aprenent constantment a estimar (i estimar-nos) i que els vincles, en totes les seves formes, en són un gran espai per a aprendre.

 

Des de l’any 2010, acompanyo a persones tant en sessions individuals com en sessions grupals i de parella. També facilito espais de prevenció de relacions abusives en entorns educatius. De la meva formació destaco el Màster en Teràpia Sexual i de Parella de la Universitat de Barcelona i el Màster de Psicoteràpia Transpersonal a través de la dansa i la creativitat.

 

A Enruta't estic a l'àrea d'acompanyament i a l’àrea d’intervencions socioeducatives, on aporto la meva escolta, calidesa, comprensió i experiencia professional i personal.

0DSC08842.jpg

Mirko Ornielli

Tallerista i formador especialitzat en gènere i diversitat afectiu-sexual

 

M’identifico actualment com a persona trans, visc en masculí, sóc pare del Luca i italià transplantat des de fa 11 anys a Catalunya. Vaig ser una nena que no respectava les normes de gènere i vaig viure en primera persona l'efecte que té la violència cisheterornomativa sobre les nostres ments-cossos i les nostres vides, especialment quan som petites.

De la meva formació destaco el Màster en estudis de gènere, dones i ciutadania de la UB, el practitioner de PNL amb l’institut Gestalt de BCN, el màster en coaching de l’Intitut Integratiu de BCN i el training internacional sobre educació no formal per facilitadoris de l’SCI Catalunya. 

 

A Enruta't  estic a l'àrea d'intervenciosn socioeducatives on aporto la meva formació i experiència en els tallers de diversitat sexual i de gènere.

Transversal a tota la feina

0DSC09086 (1).jpg

Emilia Córdoba Montero

 

cnica administrativa

Sóc la secretària i aporto organització, donant suport en les tasques administratives i de gestió​, contribuint amb entusiasme a la necessària sostenibilitat de l’entitat. Tinc més de 20 anys d'experiència en l'àmbit d'atenció al públic.

 

La meva arribada a Enruta’t al 2013 va coincidir amb un gir a la meva vida laboral. M’ha obert la porta als temes d’igualtat i a la necessitat de les feines que realitzem des de l’entitat.  Em sento molt satisfeta i orgullosa de treballar amb aquest equip i poder aportar el meu gra de sorra per construir una societat més justa.

COL·LABORADORES

Andrea Francisco Amat

​Doctora en Ciències de la Comunicació, periodista i educadora social.

He estat professora durant 10 anys en el Departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Formo part de l'equip del IUDESP i del grup de recerca Transgrede, Investigant la diversitat per a una ciutadania crítica.

 

Col·laboro amb Enruta't en els equips de coordinació de Projectes Europeus i del projecte de Reapropiant-nos de les nostres vides. 

Rai Crespí Ripoll

 

Formador en masculinitats responsables i terapeuta gestalt, llicenciat en Antropologia.

He format part de l’equip del Servei d’Atenció a Homes de l’Ajuntament de Barcelona gestionant i executant projectes de promoció de masculinitats saludables i igualitàries.

 

A Enruta’t col·laboro en l'acompanyament a parelles que fem en coteràpia.

image_opt.png

Equip Reapropiant-nos de les nostres vides

​Som el Mirko, Tayel, la Noe, la Débora, l’Andrea, la Judit, la Mar, MarArnau, el Jose i la Laura.

 

Venim de disciplines diverses i ens uneix l'amistat i el compromís de què els instituts siguin espais més amables on poder pensar, repensar i construir-nos des de desitjos i identitats diverses.  

 

Des d'Enruta't apostem per incloure les diversitats sexuals i de gèneres als instituts, amb aquesta voluntat vam crear el projecte Reapropiant-nos, on compartim amb joves les nostres vivències i experiencies fora de la cisheteronormativitat.

GRÀCIES PER LA RUTA COMPARTIDA

 

Enruta't també ha estat possible per impressionants professionals com: 

bottom of page