top of page
4J3A1171_edited.jpg

Equip

Som un equip de professionals de les ciències humanes i socials amb àmplia trajectòria, adquirida tant professionalment com als moviments socials. 

Gaudim treballant conjuntament, compartim l’enfocament vivencial i ens enriquim a través de la diversitat de mirades. Creiem en allò que fem i apostem per construir una societat on es valori la diversitat i la vida estigui al centre. 

4J3A1296_edited.jpg

Laura Poch i Riquer 

Educadora sexual i terapeuta sistèmica, especialitzada en relacions, sexualitats i plaers

Una de les meves motivacions principals és poder acompanyar a persones, relacions i grups a comprendre’s de manera més profunda. Confio en el procés, en la intuició i la sabiesa que tenim. Entenc els conflictes com una porta, no sense reptes, per guanyar en claredat i autoconeixement. En la meva manera de treballar aporto presencia i honestedat.

En els últims 15 anys he treballat a nivell individual i grupal, amb persones de totes les edats. He atès a diversos serveis públics d’acompanyament a joves, dones i persones LGBTIA+ i he desenvolupat múltiples programes socioeducatius per a la prevenció de les violències masclistes i heteronormatives.

De la meva formació destaco el màster en terapia sistèmica de l’Hospital de Sant Pau. El màster en coaching i lideratge personal de la UB i la psicologia orientada a processos (5 anys de facilitació de grups i teràpia) de l’ITP.

Sóc una de les fundadores d’Enruta’t i actualment coordino l’àrea d’acompanyament terapèutic.

0DSC08923_edited.jpg

Maria Sangés i Grau 

 

Comunicadora i educadora especialitzada en prevenció de violències masclistes

0DSC08885_edited.jpg

Emilia Córdoba i Montero

 

Tècnica administrativa

Amb molts anys d'experiència com a tallerista a l'esquena tant en espais formals com de lleure, combino les meves grans passions i especialitats. Impregnar tot el que comunico des d'una perspectiva de gènere transversal, que trasllado també als tallers i formacions. 

 

Tot i la meva formació com a comunicadora, destaco dues apostes posteriors que són les raons per les quals em dedico i brindo el meu temps a la transformació social: el màster en educació en valors i ciutadania i el màster en investigació aplicada en estudis feministes i de gènere. Entenc l'educació com un pilar fonamental per construir-nos i qüestionar-nos en aquest procés, i la concebo des d'una perspectiva feminista i crítica amb el que ens envolta.

 

A Enruta't, aporto passió i compromís i sóc coordinadora de l'àrea d'intervencions socioeducatives. 

Soc la secretària i aporto organització, donant suport en les tasques administratives i de gestió​, contribuint amb entusiasme a la necessària sostenibilitat de l’entitat. Tinc més de 20 anys d'experiència en l'àmbit d'atenció al públic.

 

La meva arribada a Enruta’t al 2013 va coincidir amb un gir a la meva vida laboral. M’ha obert la porta als temes d’igualtat i a la necessitat de les feines que realitzem des de l’entitat.  Em sento molt satisfeta i orgullosa de treballar amb aquest equip i poder aportar el meu gra de sorra per construir una societat més justa.

4J3A1224_edited.jpg

Alba Larrubia i López

Tallerista  especialitzada en desigualtats, gènere i diversitats sexuals i de gènere

Formo part d'Enruta't perquè, després de treballar en temes burocràtics, em vaig adonar que no volia estar organitzant tallers, sino fent-los! La meva carrera d'Estudis Socioculturals de Gènere em proporciona una mirada molt àmplia sobre molts dels temes que tractem als tallers, però m'encanta continuar aprenent i veient què es el que realment està passant al nostre voltant.

Soc de les joves de l'equip i em considero una persona actualitzada i immersa en les xarxes. Això fa que estigui al dia dels moviments socials on i off-line, i això es el que aporto a Enruta't. Una mirada fresca, jove i oberta a continuar treballant per un món més amable. Actualment estic a l'Àrea d'Intervencions Socioeducatives on connecto molt amb l'alumnat, generant espais de confiança on poder expressar-se, qüestionar-se, i construïr noves maneres, sanes i transformadores d'entendre i viure les relacions.

Marina_edited.jpg

Marina Jiménez i Linares

Psicoterapeuta 

especialitzada en dones 

Fomo part d’Enruta’t perquè vull contribuir a construir un món més lliure, pacífic i igualitari.

 

Des de sempre l’amor i les relacions han estat un dels meus temes predilectes. Considero que estem aprenent constantment a estimar (i estimar-nos) i que els vincles, en totes les seves formes, en són un gran espai per a aprendre.

 

Des de l’any 2010, acompanyo a persones tant en sessions individuals com en sessions grupals i de parella. També facilito espais de prevenció de relacions abusives en entorns educatius. De la meva formació destaco el Màster en Teràpia Sexual i de Parella de la Universitat de Barcelona i el Màster de Psicoteràpia Transpersonal a través de la dansa i la creativitat.

 

A Enruta't estic a l'àrea d'acompanyament, on aporto la meva escolta, calidesa, comprensió i experiencia professional i personal.

4J3A1239_edited.jpg

Adriana Torroella i Giró

Tallerista especialitzada en la prevenció de violències infanto-juvenils en l'àmbit educatiu

Soc educadora social i he treballat amb persones de totes les edats. Tot i que al col·lectiu al que he dedicat més hores de la meva jove vida és a la protecció de la infància i a l'acompanyament de les seves famílies. Tant en la pròpia experiència com en la de majoria de persones que he acompanyat, el gènere i la racialitat han tingut un pes important. Així que a part de tècnica en Creació de Projectes Socials i Gestió d'ONGs, també soc experta en antiracisme des d'una perspectiva interseccional i feminista.

 

A Enruta't treballo a l'Àrea d'Intervencions Socioeducatives, on aporto dinamisme i comprensió a les generacions més joves. M'agrada entrar a les aules a defensar els principis DEI: Diversitat, Equitat i Inclusió; ja que crec fermament que els centres educatius, espais que es converteixen en la nostra segona casa, han de ser llocs amables, segurs i lliures de violència.

4J3A1253_edited_edited_edited_edited_edi

Maria Rovira i Gimó

Psicòloga Infanto-Juvenil

Sempre he cregut que els primers anys de vida són fonamentals pel desenvolupament emocional i social de la persona. M’agrada treballar amb infants i joves acompanyant el seu creixement des d’una perspectiva adaptada a les necessitats de cada persona, sempre des d’un enfocament positiu, càlid i integrador.

 

De la meva formación destaco el Postgrau en Teràpia Cognitiu-Social i Sistèmica de la Universitat de Barcelona, el Màster en Psicoteràpia Integradora impartit a l’Institut Mensalus i formación en Mindfulness.

 

A Enruta’t formo part de l’àrea d’acompanyament oferint acompanyament individual a infants i joves des del dinamisme, l’escolta i el joc. Per altra banda, estic a l’àrea d’intervencions socioeducatives creant, a partir dels tallers, un ambient de confiança des d’una perspectiva creativa i empàtica.

COL·LABORADORES

0DSC08842_edited.jpg

Mirko Ornielli

Acompanyament especialitzat en diversitats sexuals i de gènere

M’identifico actualment com a persona trans. De la meva formació destaco el Màster en estudis de gènere, dones i ciutadania de la UB i el practitioner de PNL amb l’institut Gestalt de BCN. 

 

A Enruta't acompanyo a grups i a nivell individual persones LGBTI+.

0DSC08892_edited.jpg

Clara Moreno i Mamano

Psicòloga especialitzada en el treball psico-corporal

M'apassiona acompanyar a persones i grups en processos de transformació i d'agència. I descobreixo i aprenc constantment fent-ho des d'una mirada feminista i psicosocial. Per a mi posar al centre el cos i l'emocionalitat és un acte de lluita i transformació.

 

A Enruta’t, des de la teràpia individual, aporto sensibilitat i una actitud creativa per fer de la transformació personal una font de canvi social.

IMG-20240307-WA0009.jpg

Rémy Geoffroy

​Tallerista i facilitadori de grups sobre masculinitats

Treballo la intersecció entre el psico-emocional i una mirada crítica i transformadora de la societat. Porto anys posant la meva energia en aquest sentit, tant a nivell professional com activista.

 

Col.laboro amb Enruta’t en els tallers “A la varietat esta el gust” i facilito la part de masculinitats dels Cercles no mixtes.

GRÀCIES PER LA RUTA COMPARTIDA

 

Enruta't també ha estat possible per impressionants professionals com: 

bottom of page