IMG_7703.HEIC

Equip

Som un equip de professionals de les ciències humanes i socials amb àmplia trajectòria, adquirida tant professionalment com als moviments socials. 

Gaudim treballant conjuntament, compartim l’enfocament vivencial i ens enriquim a través de la diversitat de mirades. Creiem en allò que fem i apostem per construir una societat on es valori la diversitat i la vida estigui al centre. 

IMG20210225110207 (1).jpg

Laura Poch i Riquer 

Coach i facilitadora, especialitzada en plaers, sexualitats i relacions.

Una de les meves motivacions principals és poder acompanyar a persones i grups a comprendre’s de manera més profunda. Confio en el procés i entenc la diversitat com una aliada. En la meva manera de treballar aporto valor al camí fet i visió de cap a on anem. 

En els últims 12 anys he desenvolupat múltiples programes educatius per a la prevenció de violències masclistes i heteronormatives, treballant a nivell grupal i coaching individual amb persones de totes les edats. De la meva formació destaco el màster en coaching i lideratge personal de la UB i la psicologia orientada a processos (5 anys de facilitació de grups i teràpia) del ITP. 

Sóc cofundadora d’Enruta’t i actualment lidero l’entitat. 

IMG20210225110928 (1).jpg

Mar Quintana i Pascual

 

Sociòloga feminista especialitzada en afectivitat i sexualitat. 

Compto amb més de 10 anys de trajectòria com a coordinadora, formadora i tallerista en aquestes temàtiques. 

 

Em motiva treballar amb la comunitat educativa i encara més amb joves. Fer reflexionar, prendre consciència, aprendre mútuament i acompanyar per encaminar-nos cap a una societat feminista. A nivell formatiu destaco el màster en estudis de dones, gènere i ciutadania i el postgrau de monitora en educació sexual. D’altra banda, la formació en expressió corporal, i altres, m’han aportat eines per incorporar l’enfocament vivencial i creatiu que considero fonamental a la nostra tasca.

Actualment sóc membre d’Enruta’t on coordino activitats i projectes amb entusiasme.

Maria 2.jpg

Maria Sangés i Grau

 

Comunicadora i educadora especialitzada en prevenció de violències masclistes.

Amb molts anys d'experiència com a tallerista a l'esquena tant en espais formals com de lleure, combino les meves grans passions i especialitats. Soc professora d'educació social i intento impregnar tot el que comunico d'una perspectiva de gènere transversal, que trasllado també als tallers i formacions. 

 

Tot i la meva formació com a comunicadora, destaco dues apostes posteriors que són les raons per les quals em dedico i brindo el meu temps a la transformació social: el màster en educació en valors i ciutadania i el màster en investigació aplicada en estudis feministes i de gènere. Entenc l'educació com un pilar fonamental per construir-nos i qüestionar-nos en aquest procés, i la concebo des d'una perspectiva feminista i crítica amb el que ens envolta.

 

A Enruta't, amb els tallers i l'acompanyament amb infants i joves, creo, comparteixo i intercanvio eines i estratègies per a poder combatre les violències amb les que convivim i lidiem cada dia.

WhatsApp Image 2022-05-26 at 09.00.30.jpeg

Clara Moreno Mamano

Psicóloga i Dansa Terapeuta, especializada en Educació Emocional i Treball Psicocorporal.

M’apassiona acompanyar a persones i grups en procesos de transformació i d'agència. I descobreixo i aprenc constantment  fent-ho des d’una mirada feminista i psicosocial. Per a mi posar al centre el cos és una acte de lluita i de transformació en si mateix. 

 

En els últims 3 anys m’he especialitzat en el treball terapèutic amb dones i grups de dones. En la meva tasca terapèutica he pogut incorporar una mirada sistèmica gràcies al màster en intervenció i investigació psicosocial i a la formació en psicologia transpersonal. Destaco també el meu recorregut de més de 10 anys com a tallerista i dinamitzadora de grups, tant en l’educació formal com no formal i on he acompanyat a col·lectius molt diversos. I on sempre he vetllat per incorporar l'educació emocional i la perspectiva de gènere de manera transversal. 

 

A Enruta’t aporto el meu entusiasme pel canvi social, la meva creativitat i el meu bagatge en el treball corporal. 

WhatsApp Image 2022-05-09 at 11.14.20.jpeg

Carme Diaby

Formadora i activista contra els abusos sexuals a menors.

 

La comunicació ha sigut la clau per poder expressar les meves inquetuts en molts temes socials. Fa uns anys vaig decidir que la paraula comunicadora era la que millor em definia, ja que constanment veia que a través de les paraules pots transformar i millorar la societat.

Durant molt temps he volgut compartir amb joves que l’empoderament també pot formar part de la nostra vida.

Per aixo fa quatre anys vaig decidir ser tallerista i escriptora.

 

Des que vaig trencar el silenci vaig començar amb l'activisme creant la campanya “1decada5” que tracta sobre la prevenció d'abusos sexuals a menors. Aixo ha fet que vulgui entrar a escoles i parlar sobre la importància dels nostres cossos i les violències que vivim dia a dia. La meva filosofia és que a partir de l’educació es poden trencar molts silencis.

 

Recentment he entrar a Enruta't, on estic connectant amb les inquietuts de les joves i les ganes que tenen

de conèixer el món. Tinc moltes ganes de compartir, aprendre i revindicar la importància de treballar des

d’una perspectiva antirracista i dins d’un feminisme interseccional.

Transversal a tota la feina

EMI_opt.jpg

Emilia Córdoba Montero

 

Tècnica administrativa.

Sóc la secretària i aporto organització, donant suport en les tasques administratives i de gestió​, contribuint amb entusiasme a la necessària sostenibilitat de l’entitat. Tinc més de 20 anys d'experiència en l'àmbit d'atenció al públic.

 

La meva arribada a Enruta’t al 2013 va coincidir amb un gir a la meva vida laboral. M’ha obert la porta als temes d’igualtat i a la necessitat de les feines que realitzem des de l’entitat.  Em sento molt satisfeta i orgullosa de treballar amb aquest equip i poder aportar el meu gra de sorra per construir una societat més justa.

COL·LABORADORES

Andrea Francisco Amat

​Doctora en Ciències de la Comunicació, periodista i educadora social.

He estat professora durant 10 anys en el Departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Formo part de l'equip del IUDESP i del grup de recerca Transgrede, Investigant la diversitat per a una ciutadania crítica.

 

Col·laboro amb Enruta't en els equips de coordinació de Projectes Europeus i del projecte de Reapropiant-nos de les nostres vides. 

Rai Crespí Ripoll

 

Formador en masculinitats responsables i terapeuta gestalt, llicenciat en Antropologia.

He format part de l’equip del Servei d’Atenció a Homes de l’Ajuntament de Barcelona gestionant i executant projectes de promoció de masculinitats saludables i igualitàries.

 

A Enruta’t col·laboro en l'acompanyament a parelles que fem en coteràpia.

image_opt.png

Equip Reapropiant-nos de les nostres vides

​Som el Mirko, Tayel, la Noe, la Débora, l’Andrea, la Judit, la Mar, MarArnau, el Jose i la Laura.

 

Venim de disciplines diverses i ens uneix l'amistat i el compromís de què els instituts siguin espais més amables on poder pensar, repensar i construir-nos des de desitjos i identitats diverses.  

 

Des d'Enruta't apostem per incloure les diversitats sexuals i de gèneres als instituts, amb aquesta voluntat vam crear el projecte Reapropiant-nos, on compartim amb joves les nostres vivències i experiencies fora de la cisheteronormativitat.