top of page

PÚBLIC GENERAL 

team.png

Tallers per a tu... per a tu… i també per a tu! Amb diferents metodologies i objectius, sobre temàtiques que ens apassionen, que creiem que són claus i que d’una manera o altra aborden les relacions que establim amb nosaltres i amb les altres persones.

Si volem un acompanyament personalitzat, aquí el podeu trobar 

Juga a construir un món feminista

Fira lúdico- reflexiva sobre feminismes i diversitats sexuals i de gènere

Espai lúdico-reflexiu per a tots els públics amb activitats participatives al voltant dels feminismes i les diversitats sexuals i de gènere. 

Reflexionarem a través de jocs mentre passegem pel nostre municipi. Imaginarem i visibilitzarem vides lliures de violències masclistes i LGTBIFòbiques, fomentant unes relacions equitatives i sanes, mitjançant propostes interactives.

Crearem un espai de confiança, seguretat i diversió on explorar els extrems de les polaritats socialment conegudes com masculines i femenines. Veurem com les fem servir per expressar-nos i després ens donarem permís d’anar cap a la polaritat menys coneguda, o de visitar què hi ha entremig.

 

Explorarem els estereotips de gènere i els performarem amb eines lúdiques i teatrals, amb música, maquillatge i diversió! Ens ajudaran a donar vida a una part de la nostra personalitat que coneixem poc i/o ens donarem permís per ser un altra persona durant algunes hores!

  • Sents malestar tant quan estàs en una relació amorosa com quan estàs solter/a? 

  • Vols gaudir més i continuar aprenent a les teves relacions amoroses?

  • Vols conèixer adquirir eines pràctiques d’autoconeixement, comunicació assertiva i gestió de les emocions des d’una perspectiva feminista? 
     

En aquest taller ens replantejarem aquestes i altres preguntes, a través de tècniques grupals de coaching.  Per adoptar una actitud activa sobre la nostra vida i les nostres relacions! Perquè volem amors lliurement escollits en les seves formes i fons. Volem amors bonics i amb gaudi! I tu, quins amors vols? Clica aquí per a més informació!

Reaprenent de nosaltres

Taller d’Intel·ligència emocional

Quantes possibilitats existeixen entre viure d’esquenes a les nostres emocions i deixar que aquestes ens controlin?

Les emocions tenen un paper clau a les nostres vides i sovint ens resulta difícil saber, comprendre i gestionar què sentim. Pot ser per molts motius, potser sentim molta connexió amb algunes emocions en particular, a la vegada que n’hi ha altres que ens són ben desconegudes. Veure’m quina és la nostra manera d’acollir cada emoció augmentant el nostre autoconeixement i les nostres habilitats personals per gaudir més dels moments que vivim. Entendre el seu llenguatge  i aprendre a canalitzar-les, sens dubte, ens aportarà més benestar emocional.

Please reload

Tres, dos, u, conflictes en acció!

Transformació de conflictes a través del teatre social

Els conflictes formen part de la vida i a vegades experiències doloroses de conflictes passats, poden fer que no ens siguin fàcils de gestionar. En aquest taller els hi donarem un nou enfocament, entenent-los com oportunitats per comunicar, aprendre i/o canviar (velles) situacions. Per fer-ho utilitzarem el teatre social, una eina molt potent que consisteix en què les participants representin algun conflicte propi i es cerquin estratègies per a transformar-lo, amb la resta del grup. Al practicar-ho en primera persona, guanyarem en capacitat d’agència, adquirint eines que ens seran útils per a encaminar-nos envers la pròpia llibertat. Important: NO cal experiència ni coneixements previs en teatre! Prova-ho!

  • Aquest taller es pot concretar en temes específics com es va fer en l’edició: “Teatralitzem els mites de l’amor romàntic patriarcal”. En aquest, ens acostem als mites de l’amor romàntic patriarcal que ens influeixen en com entenem l’amor i com establim les relacions afectiu sexuals. Ho fem de forma vivencial, sortint de la simple reflexió per a traslladar-la al cos, buscant estratègies per a deconstruir aquestes falses creences, apoderar-nos i viure l’amor de forma més sana, lliure i a la pròpia manera!

El plaer està a les teves mans

Taller de sexualitat apoderadora

Per a les persones que així ho decidim, la sexualitat ens acompanya i canvia al llarg de les nostres vides. Per això és important parar-nos de tant en tant i veure com l’estem vivint i com la voldríem viure. En aquest taller, analitzarem des d’una perspectiva feminista i partint de les diversitats sexuals i de gèneres, el model de sexualitat vigent, per identificar i canviar les pressions que ens comporta. A la vegada, generarem un espai de confiança on conèixer-nos més profundament per gaudir-nos més i millor, caminant cap a una sexualitat més apoderadora, lliure i a la pròpia manera! Perquè hi ha tantes possibilitats com persones i totes són igual de vàlides i meravelloses!

Reapropiant-nos de les nostres vides

Taller d’apoderament i visibilitat LGTBIQ+

  • Recordes quan eres adolescent? T’hagués agradat conèixer lesbianes, bisexuals, gais, trans* o persones amb un desig, expressió o identitat de gènere fora de les normes hegemòniques?

  • Creus que és important que els i les joves tinguin més referents LGTBIQ+? Vols contribuir a que les diversitats sexuals i de gèneres estiguin més presents a l’educació? 
     

En aquest taller, generarem un espai d'intimitat i confiança per contribuir a l’apoderament del nostre col·lectiu a través dels vincles, la xarxa i la vindicació de les nostres històries. Elaborarem els nostres relats de vida a partir del coaching narratiu i obtindrem eines pedagògiques per anar a centres educatius i espais no formals per a joves, a explicar-los en primera persona. Les persones que han participat en edicions anteriors defineixen l’experiència com: “profundament apoderadora i transformadora per mi i per les i els joves dels tallers”. 

Anima’t! Volem sentir la teva veu! Per a més informació

Please reload

bottom of page