top of page

A l’escola de la vida les famílies hi tenim una gran tasca, que és bonica i gratificant, alhora que complexa i sovint plena de dubtes! Per això us proposem diferents tallers pràctics on trobar-nos i compartir amb diverses famílies, per adquirir eines i estratègies a la vegada que reflexionem sobre el nostre rol com a mares, pares, àvies, tiets... 

Si voleu un acompanyament personalitzat, aquí el podeu trobar

Novetat

Després d'anys, fent tallers de sexualitat amunt i avall, estem molt contentes, d'inagurar una Escola de Mares i Pares per educar entorn a l'afectivitat, la sexualitat i molts altres temes que aniran sortint. Aquí en pots trobar tota la informació!!

Coeducant des de casa

Educant per a la igualtat i la llibertat

En aquest taller treballarem els estereotips i la socialització de gènere des de casa, a les famílies de tots els tipus. També veurem estratègies per crear vincles saludables, entenent-los com els millors aliats per a les relacions igualitàries. I ho farem, tot combinant la reflexió teòrica amb exercicis pràctics. 

Estratègies familiars, millorem la comunicació

Taller d’habilitats comunicatives i rols familiars

Com sabem, una bona comunicació a la família, és clau, però… Com aconseguir-ho quan s’estan fent grans? Quan considerem que no escolten? O quan nosaltres tenim tantes coses al cap? En aquest taller trobareu us espai on poder parar i reflexionar sobre quin es el vostre paper, els vostres recursos i ampliar-los amb estratègies personalitzades per millorar la vostra comunicació familiar. 

Família, us vull dir una cosa!

Taller sobre diversitats sexuals i de gèneres

Aquest taller és un espai de trobada per famílies que vulguin crear espais més amables i inclusius per les seves fillis, filles i/o fills, donant la benvinguda a les diversitats sexuals i de gèneres. Seguim vivint en una societat on se’ns limita per patrons molt rígids de com ens hem d’expressar o estimar i això pot generar des d’incomoditat a un greu malestar. Ampliarem el marc de referència i obtindrem estratègies i recursos alhora que ens farem moltes preguntes i compartirem, en la mida que vulguem, dubtes, pors i alegries. 

Please reload

Parlem de sexualitat i afectivitat a casa

Taller per abordar l’educació afectiu sexual amb infants i joves

  • Educar en la sexualitat des de la família és important, però... Per on comencem?

  • Les converses que tenim són les més adequades per a la seva edat o per com són?

 

Si voleu actualitzar coneixements i adquirir noves estratègies, us oferim aquest taller per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats que poden aparèixer amb els vostres fills, filles i fillis. Entenem la sexualitat des d’una perspectiva psico-social i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal. Per a què aquest sigui el més respectuós, lliure i a mida possible cal un bon acompanyament des de la infància. Per això, partirem de l’autoreflexió per identificar quina visió i valors sobre la sexualitat transmetem. Avisem, aquest treball també tindrà beneficis a nivell personal! 

Al punt de mira

Taller de comprensió i prevenció del Bullying

Com ho fem quan veiem o notem que estan passant coses a l’escola o a l’institut i afecten a la nostra criatura o jove? Què fem si veiem que el nostre fill, filla, filli es comporta de manera violenta amb la resta? Com podem donar el millor suport possible per transformar aquestes situacions que generen tan de dolor? En aquest taller aportarem eines i estratègies per prevenir situacions d’assetjament, partint de l’autoreflexió per identificar quins valors com a família promovem davant dels conflictes i les desigualtats. Alhora que crearem un espai per poder-nos emportar recursos claus per fer un bon acompanyament en aquestes situacions. 

Please reload

bottom of page