top of page

Aquest és un espai personalitzat i proper per transformar els malestars que genera créixer i viure en una societat cisheteronormativa.

Vivim en una societat que dona per suposat que les persones som heterosexuals. També, que ens identifiquem amb el gènere assignat al néixer.

 

Això ens suposa reptes i dificultats a les persones que no encaixem amb aquestes normes i espectatives socials, familiars i sovint internalitzades.

 

Aquest és un espai cuidat, fora dels prejudicis, amb una mirada crítica entorn els mandats de gènere i una mirada amorosa cap a totes les persones.  

AQUEST ÉS EL TEU ESPAI SI

  • Vols viure plenament la teva sexualitat i els teus desitjos 

  • Vols un recolzament per gaudir més de qui ets

  • ​Les teves relacions amoroses es deterioren per la LGTBIfòbia internalitzada

  • T’agradaria millorar la relació amb la teva família, posicionar-te diferent o assumir la relació que hi ha

  • T’has trobat o et trobes en una relació abusiva o de violència

  • Tens sensacions d’estranyesa i dificultats per compartir amb les altres persones qui ets

  • El teu fill, filla, filli és homosexual, bisexual, trans* o intersex... i t'agradaria acompanyar-lo/a de la millor forma possible. Et fas preguntes com: hauré fet alguna cosa malament? Com serà la seva vida a partir d'ara? Podrà ser feliç? Amb qui puc parlar d'això? Com puc fer perquè ho accepti i ho visqui amb tranquil·litat?

EXPERIÈNCIES 

Feia temps que notava que la rutina m’havia atrapat, que em sentia amb poca energia i decidir començar aquest procés m’ha fet entendre les meves fugues d’energia i sobretot poder-ho transformar, sentir-me més connectada amb el que per mi és important i més a gust amb qui sóc.

Gràcies! M'emporto haver-me sentit escoltada, anar trobant les meves propies paraules al que em faltava. A reconeixer que hi ha un problema social i que no és un tema personal. Això sí, a nivell personal estic més segura, més clara, permetent-me més expressar-me en general!

Consol,

Barcelona

Anna, Barcelona

bottom of page