GRUPS DE DONES 

woman.png

En aquests tallers donem la benvinguda a totes les dones, amb “s” final, ja que som moltes i totes molt diverses. Siguis com siguis, si tens ganes de compartir un espai amb altres dones, si estàs buscant un lloc on compartir i aprendre les unes de les altres, segueix llegint que et pot interessar.

Aquests tallers són espais de confiança i apoderament on mirar-nos, reflexionar i adquirir eines útils i volem fer-ho plegades, enfortint-nos individual i col·lectivament. 

Si voleu un acompanyament personalitzat, aquí el podeu trobar

Brigada lila jove

Grups feministes joves

Acompanyem en la creació i la dinamització de grups feministes joves. Aportant eines teòriques, pràctiques i emocionals per prendre consciència de les violències masclistes i LGTBIfòbiques al propi entorn. Per tal que el jovent esdevingui agent de canvi i transformació feminista, de manera autogestionada o acompanyada. 

Adiós amores perros

Coaching per millorar les relacions amoroses

  • Sents malestar tant quan estàs en una relació amorosa com quan estàs soltera? 

  • Vols gaudir més i continuar aprenent a les teves relacions amoroses?

  • Vols conèixer adquirir eines pràctiques d’autoconeixement, comunicació assertiva i gestió de les emocions des d’una perspectiva feminista? 
     

Aquest és un espai per a dones que tinguin ganes d’investigar i trobar respostes a aquestes preguntes. Treballarem la dependència emocional, l’autoestima i les pressions que rebem per encaminar-nos a adoptar una actitud proactiva sobre la nostra vida i les nostres relacions! Perquè volem amors lliurement escollits en les seves formes i fons. Volem amors bonics i amb gaudi! I tu, quins amors vols? Per a més informació

Tres, dos, u, conflictes en acció!

Taller de transformació de conflictes a través del teatre social

Els conflictes formen part de la vida i a vegades experiències doloroses de conflictes passats, poden fer que no ens siguin fàcils de gestionar. En aquest taller els hi donarem un nou enfocament, entenent-los com oportunitats per comunicar, aprendre i/o canviar (velles) situacions. Per fer-ho utilitzarem el teatre social, una eina molt potent que consisteix en què les participants representin algun conflicte propi i es cerquin estratègies per a transformar-lo, amb la resta del grup. Al practicar-ho en primera persona, guanyarem en capacitat d’agència, adquirint eines que ens seran útils per a encaminar-nos envers la pròpia llibertat. Important: NO cal experiència ni coneixements previs en teatre! Prova-ho!

  • Aquest taller es pot concretar en temes específics com es va fer en l’edició: “Teatralitzem els mites de l’amor romàntic patriarcal”. En aquest, ens acostem als mites de l’amor romàntic patriarcal que ens influeixen en com entenem l’amor i com establim les relacions afectiu sexuals. Ho fem de forma vivencial, sortint de la simple reflexió per a traslladar-la al cos, buscant estratègies per a deconstruir aquestes falses creences, apoderar-nos i viure l’amor de forma més sana, lliure i a la pròpia manera! Aquí podeu veure el vídeo.

Please reload

El plaer està a les teves mans

Taller de sexualitat apoderadora

Aquest és un taller per a totes les dones que vulguin gaudir més de la seva sexualitat. Que s’atreveixin a fer els primers passos, per petits o grans que siguin, per estar més en contacte amb el seu propi desig, plaer i autoconeixement que això requereix. La sexualitat ens acompanya i canvia al llarg de les nostres vides. Per això és important parar-nos de tant en tant i veure com l’estem vivint i com la voldríem viure. A la vegada, generarem un espai de confiança on conèixer-nos més profundament per gaudir-nos més i millor, caminant cap a una sexualitat més apoderadora, lliure i a la pròpia manera!

Per a què les dones seguim reapropiant-nos del nostre cos i la nostra sexualitat, sigui com sigui!

Reaprenent de nosaltres

Taller d’Intel·ligència emocional

Quantes possibilitats existeixen entre viure d’esquenes a les nostres emocions i deixar que aquestes ens controlin?

Les emocions tenen un paper clau a les nostres vides i sovint ens resulta difícil saber, comprendre i gestionar què sentim. Pot ser per molts motius, potser estem molt connectades amb algunes emocions en particular, a la vegada que n’hi ha altres que ens són ben desconegudes. Veure’m quina és la nostra manera d’acollir cada emoció augmentant el nostre autoconeixement i habilitats personals per gaudir més dels moments que vivim. Entendre el seu llenguatge  i aprendre a canalitzar-les, sens dubte, ens aportarà més benestar emocional.

NO i punt!

Taller d'assertivitat i autodefensa feminista

Ja n’hi ha prou! Fins aquí! No vull! Són frases que marquen límits, què passa quan no trobem la nostra veu per posar-los, i quan malgrat els marquem no són respectats? Crearem un espai de confiança on reflexionarem sobre les agressions masclistes i treballarem com dir NO de moltes maneres possibles. Practicarem com posar límits, verbal i corporalment i enfortirem la nostra assertivitat. Ens apoderarem col·lectivament representant situacions quotidianes i buscant estratègies alternatives amb el grup. Tot això posant èmfasi en el nostre cos i les nostres emocions, treballant la calma.

Please reload