top of page

GRUPS DE DONES 

woman.png

En aquests tallers donem la benvinguda a totes les dones, amb “s” final, ja que som moltes i totes molt diverses. Siguis com siguis, si tens ganes de compartir un espai amb altres dones, si estàs buscant un lloc on compartir i aprendre les unes de les altres, segueix llegint que et pot interessar.

Aquests tallers són espais de confiança i apoderament on mirar-nos, reflexionar i adquirir eines útils i volem fer-ho plegades, enfortint-nos individual i col·lectivament. 

Si voleu un acompanyament personalitzat, aquí el podeu trobar

Brigada lila 

Grups feministes 

Acompanyem en la creació i la dinamització de grups feministes. Aportant eines teòriques, pràctiques i emocionals per prendre consciència de les violències masclistes i LGTBIfòbiques al propi entorn. Per tal que el el grup esdevingui agent de canvi i transformació feminista, de manera autogestionada o acompanyada. 

------------------------------------------------------------------

Adiós amores perros

Coaching per millorar les relacions amoroses

  • Sents malestar tant quan estàs en una relació amorosa com quan estàs soltera? 

  • Vols gaudir més i continuar aprenent a les teves relacions amoroses?

  • Vols conèixer adquirir eines pràctiques d’autoconeixement, comunicació assertiva i gestió de les emocions des d’una perspectiva feminista? 
     

Aquest és un espai per a dones que tinguin ganes d’investigar i trobar respostes a aquestes preguntes. Treballarem la dependència emocional, l’autoestima i les pressions que rebem per encaminar-nos a adoptar una actitud proactiva sobre la nostra vida i les nostres relacions! Perquè volem amors lliurement escollits en les seves formes i fons. Volem amors bonics i amb gaudi! I tu, quins amors vols? 

Per a més informació

------------------------------------------------------------------

Reaprenent de nosaltres

Taller d’Intel·ligència emocional

Quantes possibilitats existeixen entre viure d’esquenes a les nostres emocions i deixar que aquestes ens controlin?

Les emocions tenen un paper clau a les nostres vides i sovint ens resulta difícil saber, comprendre i gestionar què sentim. Pot ser per molts motius, potser estem molt connectades amb algunes emocions en particular, a la vegada que n’hi ha altres que ens són ben desconegudes. Veure’m quina és la nostra manera d’acollir cada emoció augmentant el nostre autoconeixement i habilitats personals per gaudir més dels moments que vivim. Entendre el seu llenguatge  i aprendre a canalitzar-les, sens dubte, ens aportarà més benestar emocional.

El plaer està a les teves mans

Taller de sexualitat apoderadora

Aquest és un taller per a totes les dones que vulguin gaudir més de la seva sexualitat. Que s’atreveixin a fer els primers passos, per petits o grans que siguin, per estar més en contacte amb el seu propi desig, plaer i autoconeixement que això requereix. La sexualitat ens acompanya i canvia al llarg de les nostres vides. Per això és important parar-nos de tant en tant i veure com l’estem vivint i com la voldríem viure. A la vegada, generarem un espai de confiança on conèixer-nos més profundament per gaudir-nos més i millor, caminant cap a una sexualitat més apoderadora, lliure i a la pròpia manera!

Per a què les dones seguim reapropiant-nos del nostre cos i la nostra sexualitat, sigui com sigui!

------------------------------------------------------------------

Apoderant-nos dels nostres cossos

Espai de trobada no mixt

Aquest taller ens convida a immergir-nos en un procés d'autoconeixement, autoexploració i expressió a través del moviment, la música i la dansa lliure.

Posarem atenció a la nostra consciència corporal i emocional, des d'una perspectiva feminista que dona valor a aquests espais oblidats i menyspreats en la nostra cultura patriarcal i capitalista. Redescobrirem els nostres cossos com un subjecte viu i plaent superant la idea del cos com un objecte estètic. Així donarem veu al nostre cos físic i emocional com un acte subversiu, reapropiant-nos de la nostra sensibilitat i capacitat d'expressió.

El taller busca ser un espai on cuidar el vincle amb nosaltres mateixes i amb altres dones i persones trans*. Ho farem compartint i posant al centre els nostres coneixements, experiències i vides com un espai d'escolta mútua on construir coneixements i resistències col·lectives.

------------------------------------------------------------------

Ens cuidem quan ens estimem?

Taller d'afectivitat i sexualitat per a dones grans

En aquest tallers per a dones grans treballarem l’afectivitat i la sexualitat des d’una perspectiva feminista. Buscarem crear un espai de confiança on poder parlar de temes com: la importància de les cures, l'autoestima, les nostres relacions (família, amistats, parella), la sexualitat i els processos de dol. Tot això des de la voluntat de compartir històries de vida sobre les quals treballar i acompanyar-nos en comunitat.
 

bottom of page