top of page

PREVENCIÓ DE L’ASSETJAMENT ESCOLAR (BULLYING) 

INFANTS

Hi ha bromes que no fan gràcia!

Taller de prevenció del Bullying

  • A la Irene no li ve de gust anar a l’escola, explica que ningú vol jugar amb ella i que li fan bromes que no li fan cap gràcia. Què està passant? 
     

Treballarem eines necessàries per a prevenir i posicionar-nos davant d’una situació d’assetjament escolar. Ens centrarem en la cura del grup, la comunicació no violenta i la capacitat d’agència, sobretot de les persones observadores que poden contribuir a mantenir el Bullying o a parar-lo! A més, practicarem per crear relacions més amistoses i menys violentes. 

Please reload

PROFESSORAT I FAMÍLIES 

Al punt de mira

Taller de comprensió i prevenció del Bullying

Abordarem la problemàtica del bullying considerant totes les parts implicades: la part agressora, l’agredida i l’espectadora. Ens centrarem en l’última, on també hi entra el professorat, la qual té un gran impacte en el manteniment o canvi de la situació d’assetjament. Per això, partirem de l’autoreflexió per identificar quins valors promovem davant de les discriminacions i desigualtats. La finalitat del taller serà adoptar un paper proactiu, aportant eines i estratègies per detectar conductes violentes i sobretot prevenir-les, tot treballant la cohesió a l’aula, la transformació de conflictes i l’educació en drets humans i diversitats. 

Please reload

JOVES

I a tu, què t’importa?

Taller de prevenció del Bullying

  • L’Ona és una prin-ga-da! 

  • El Yun, la Jessica, la Clara i el Biel no saben com fer-s’ho, no els hi agrada que es fiquin amb l’Ona però no diuen res per por a estar al punt de mira.
     

Saps qui té un paper clau a l’assetjament escolar? En aquest taller sortirem de les etiquetes de «víctima» i «agressor/a» per a centrar-nos en el grup, en les persones espectadores, les quals tenen molt poder per a mantenir o canviar la situació! Ho farem partint de vivències personals, per tal d’entendre i cuidar les relacions que establim, fomentar la capacitat d’agència i trencar amb aquestes dinàmiques. 

Please reload

bottom of page