top of page

EDUCACIÓ AFECTIU SEXUAL APODERADORA

JOVES

Però si ja ho ha fet tothom!

Taller d’educació afectiva i sexual apoderadora

  • La Carlota està emocionada perquè el proper cap de setmana per fi podrà estar a soles a casa amb la Berta, la seva parella. Com serà la seva “primera vegada”?

  • Albert: Aquest finde per fi vaig vaig quedar amb l’Helena!! 

  • Jordi: Ole tiu!! I què? Ho veu fer?  A què es refereix el Jordi? A l’Albert li van agradar els petons que es van fer amb l’Helena, però no vol semblar “menys guai” davant de l’amic… Què li respondrà?
     

Oferim una visió integral de la sexualitat que inclou la perspectiva feminista i les diversitats sexuals i de gèneres. Al taller, coneixerem més el nostre cos per aprendre a gaudir-nos més i millor. Reflexionarem sobre els mites i les pressions que rebem i crearem un espai de confiança per treballar l’autoestima i la comunicació assertiva, factors importantíssims per viure la  sexualitat de forma responsable, lliure i a la pròpia manera! 

Please reload

FAMÍLIES 

Parlem de sexualitat i afectivitat des de casa

Taller per abordar l’educació afectiu sexual amb infants i joves

Entenem que és important que eduquem en sexualitat des de la família, però... Per on comencem? Les converses que tenim són les més adequades per a la seva edat o per com són? Si voleu actualitzar els coneixements i adquirir noves estratègies al respecte, us oferim aquest taller per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats que poden aparèixer amb els vostres fills, filles i fillis. Entenem la sexualitat des d’una perspectiva psico-social i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal. Per a què aquest sigui el més respectuós, lliure i a mida possible cal un bon acompanyament des de la infància. Per això, partirem de l’autoreflexió per identificar quina visió i valors sobre la sexualitat transmetem. Avisem, aquest treball també tindrà beneficis a nivell personal!

Please reload

PROFESSORAT

Parlem de sexualitat i afectivitat amb l’alumnat

Taller per abordar l’educació afectiu sexual amb joves

​Com parlem de la sexualitat amb els infants i joves? Si voleu actualitzar els coneixements i adquirir noves estratègies al respecte, us oferim aquest taller per aprendre a gestionar les necessitats, dubtes i curiositats que poden aparèixer entre l’alumnat. Entenem la sexualitat des d’una perspectiva psico-social i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal. Per a què aquest sigui el més respectuós, lliure i a mida possible cal un bon acompanyament des de la infància. Per això, partirem de l’autoreflexió per identificar quina visió i valors sobre la sexualitat transmetem. Avisem, aquest treball també tindrà beneficis a nivell personal! 

Please reload

GRUPS DE DONES I PÚBLIC GENERAL

El plaer està a les teves mans

Taller de sexualitat apoderadora

Aquest és un taller per a totes les dones que vulguin gaudir més de la seva sexualitat. Que s’atreveixin a fer els primers passos, per petits o grans que siguin, per estar més en contacte amb el seu propi desig, el plaer i amb l’autoconeixement que això requereix. La sexualitat ens acompanya i canvia al llarg de les nostres vides. Per això és important parar-nos de tant en tant i veure com l’estem vivint i com la voldríem viure. A la vegada, generarem un espai de confiança on conèixer-nos més profundament per gaudir-nos més i millor, caminant cap a una sexualitat més apoderadora, lliure i a la pròpia manera! Per a què les dones seguim reapropiant-nos del nostre cos i la nostra sexualitat, sigui com sigui! 

Please reload

bottom of page