top of page

Generem espais per ajudar a educar més i millor entorn a l'afectivitat i la sexualitat. 

 

Aquesta Escola de Mares i Pares per educar en l’afectivitat i la sexualitat, és un espai per a vosaltres. Per preguntar-vos, explorar, guanyar confiança i recursos en la vostra manera d’educar sobre un tema tant transcendental com sovint tabú: la sexualitat.

 

Una proposta que escapa de receptes tancades. Que obre noves preguntes per generar mirades fresques i enriquidores i, així, trobar respostes pròpies sobre les situacions que vivim cada família.

 

Si voleu descobrir noves eines per comunicar-vos, connectar, inspirar-vos i guanyar habilitats que us ajudaran a poder parlar amb més llibertat, tenir clar perquè sí perquè no, i situar-vos en els reptes que encareu... aquesta és la vostra escola!

 

La nostra experiència en acompanyar a mares i pares, tant en grups, com en sessions individuals ens permet aportar una combinació d’exemples i situacions quotidianes. Tot això per acompanyar a les teves criatures i/o adolescents a gaudir del seu cos i la seva sexualitat de manera responsable.

EN AQUESTA ESCOLA TREBALLAREM:  

SESSIÓ 1: Entrant en contacte: Conèixer-nos més a nosaltres, la nostra educació i la manera d’entendre l’afectivitat i la sexualitat.

SESSIÓ 2: Quins són els punts claus de l’educació sexual i per què? Què estem fent ja, què podem millorar i què podem començar a fer?

SESSIÓ 3: Reptes actuals: Situar el plaer i el desig i estratègies per fer front a la pornografia i la violència sexual.

SESSIÓ 4: Coeducant des de casa, reconeixent el valor de les diversitats sexuals i de gèneres.

bottom of page