top of page

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL I HABILITATS COMUNICATIVES

INFANTS

nou

El cos batega, respira, sent i es mou

Taller d’educació emocional i consciència corporal

2 sessions

  • Quan el Mohamed està content sent com si flotés per l’aire! 

  • Quan el Marc està ensopit sent com si portés sabates de ferro 
     

El nostre cos és savi i sovint no l’escoltem prou. Quan ens aturem i li donem espai, el cos ens parla i ens adonem que és una font de sensacions immensa. I és que els nostres sentits són bàsics per viure! En aquest taller desenvoluparem l’escolta del cos per conèixer-nos més profundament i entendre’ns amb més facilitat.

Emocion-arte

Taller d’intel·ligència emocional

3 sessions

Quan ens posem les ulleres de les emocions s’obre un nou món on desperta la comprensió i la sensibilitat per la vida! En aquest taller aprofundirem en les emocions per desenvolupar la nostra intel·ligència emocional, que ens ajudarà a relacionar-nos des de l’empatia i expressar-nos de manera assertiva. (Seria recomanable fer els tallers de: «Jo també m’estimo» i/o «El cos batega, respira, sent i es mou» com a preparació) 

Please reload

GRUPS DE DONES I PÚBLIC GENERAL

Reaprenent de nosaltres

Taller d’Intel·ligència emocional

Quantes possibilitats existeixen entre viure d’esquenes a les nostres emocions i deixar que aquestes ens controlin?

Les emocions tenen un paper clau a les nostres vides i sovint ens resulta difícil saber, comprendre i gestionar què sentim. Pot ser per molts motius, potser estem molt connectades amb algunes emocions en particular, a la vegada que n’hi ha altres que ens són ben desconegudes. Veure’m quina és la nostra manera d’acollir cada emoció augmentant el nostre autoconeixement i les nostres habilitats personals per gaudir més dels moments que vivim. Entendre el seu llenguatge  i aprendre a canalitzar-les, sense dubte, ens aportarà més benestar emocional.

Millorem la comunicació

Taller d’habilitats comunicatives i assertivitat

Comuniquem allò que realment volem comunicar? 

Ens és fàcil dir les coses que ens agraden i les que no ens agraden? 

Sabem posar límits? 

Si alguna d’aquestes preguntes t’ha ressonat o tens ganes d’aprofundir-hi, t’oferim aquest taller on treballarem l’assertivitat que ens ajudarà a conèixer-nos més, apoderar-nos i millorar les nostres relacions. Com que sabem que és impossible no comunicar, en aquest taller trobaràs eines, estratègies i recursos personalitzats que et seran útils per qualsevol àmbit de la teva vida. 

Please reload

FAMÍLIES 

Millorem la comunicació

Taller d’habilitats comunicatives i assertivitat

​Com sabem, una bona comunicació amb a la família, és clau, però… Com aconseguir-ho quan s’estan fent grans? Quan considerem que no escolten? O quan nosaltres tenim tantes coses al cap? En aquest taller trobareu us espai on poder parar i reflexionar sobre quin es el vostre paper, els vostres recursos i ampliar-los amb estratègies personalitzades per millorar la vostra comunicació familiar. 

Please reload

bottom of page