top of page

TRANSFORMACIÓ DE CONFLICTES

INFANTS I JOVES

Assagem més opcions

Taller de transformació de conflictes a través del Teatre Social

  • Jana: Un altre cop? M’has pres el verd mentre l’estava fent servir!

  • Nin: Però si ja havies acabat! Sempre t’estàs queixant per tot!
     

Els conflictes formen part de la vida i poden ser oportunitats per créixer, conèixer-nos més i millorar les nostres relacions. En aquest taller aprendrem a afrontar-los més enllà dels fets concrets, anant a les seves causes. I què millor que practicar-ho a través del Teatre Social, a partir d’exemples quotidians que ens ajudin a entendre com ens sentim i buscar alternatives amb el grup?

Please reload

PROFESSORAT

Els conflictes (ja) no em fan por

Taller de transformació de conflictes

​Es fa difícil entrar a les aules pel nivell de conflictivitat que hi trobem? Quan hi ha tensió no sabem com abordar-ho? Volem tenir més recursos per fer front als conflictes quotidians? Us proposem aquest taller per ampliar la perspectiva envers els conflictes i dotar-nos d’eines per sostenir-los i, en el millor dels casos, viure’ls com oportunitats per créixer, conèixer-nos més (a nosaltres i a la resta) i millorar així les nostres relacions. Reflexionarem a com contribuir com a professorat a transmetre un model relacional més respectuós, pacífic i encaminat a la construcció d’una societat més justa i conscient, la qual cosa comportarà beneficis a nivell personal. 

Please reload

GRUPS DE DONES I PÚBLIC GENERAL

Tres, dos, u, conflictes en acció!

Taller de transformació de conflictes a través del teatre social

Els conflictes formen part de la vida i a vegades experiències doloroses de conflictes passats, poden fer que no ens siguin fàcils de gestionar. En aquest taller els hi donarem un nou enfocament, entenent-los com oportunitats per comunicar, aprendre i/o canviar (velles) situacions. Per fer-ho utilitzarem el teatre social, una eina molt potent que consisteix en què les participants representin algun conflicte propi i es cerquin estratègies per a transformar-lo, amb la resta del grup. Al practicar-ho en primera persona, guanyarem en capacitat d’agència, adquirint eines que ens seran útils per a encaminar-nos envers la pròpia llibertat. Important: NO cal experiència ni coneixements previs en teatre! Prova-ho!
 

  • Aquest taller es pot concretar en temes específics com es va fer en l’edició: “Teatralitzem els mites de l’amor romàntic patriarcal”. En aquest, ens acostem als mites de l’amor romàntic patriarcal que ens influeixen en com entenem l’amor i com establim les relacions afectiu sexuals. Ho fem de forma vivencial, sortint de la simple reflexió per a traslladar-la al cos, buscant estratègies per a deconstruir aquestes falses creences, apoderar-nos i viure l’amor de forma més sana, lliure i a la pròpia manera!

Please reload

bottom of page