top of page

Radiografia feminista 

Què en pensen els i les joves del municipi?

Amb les radiografies pretenem captar els discursos, creences i/o actituds sobre feminismes i diversitats sexuals del jovent del municipi. En concret aquells que expressen, a partir d’un qüestionari anònim i dinàmic, dissenyat ad hoc, que es passa durant els tallers que portem a terme amb joves. 

 

  • Els tallers són un espai privilegiat per observar dinàmiques, discursos, actituds i comportaments relacionats amb dinàmiques de gènere per se. Volem fer un pas més enllà, sistematitzant aquestes observacions.​

​​

  • NO es tracta d’un diagnòstic en profunditat, sinó d’una aproximació als discursos i creences presents entre el jovent.

​​

  • Es realitzarà en municipis on fem tallers amb la majoria de centres educatius, per comptar amb una mostra representativa. 

​​

  • Es pot fer una radiografia queer, sobre diversitat sexual i de gènere, que pot ser part dels diagnòstics municipals sobre l’existència de LGTBIfòbia al municipi. ​​​

Partim de la nostra experiència treballant amb joves en aquestes temàtiques i de la voluntat de conèixer millor els seus discursos per portar a terme intervencions socioeducatives amb un major impacte.

Si formes part d’un Ajuntament, un insititut, un casal de joves o centre cívic i us plantegeu oferir:

bottom of page