top of page

A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar en temps de coronavirus

A Enruta’t ens preguntem com estem i què podem aportar mentre seguim les recomanacions per preservar la salut de la comunitat, enfront a l’emergència sanitària.


El nostre funcionament també s’ha vist alterat, però no ens aturem! Seguim buscant i creant maneres de posar la vida al centre. Estem fent canvis per adaptar les nostres activitats amb molta cura, creativitat i utilitzant el treball a distància. Som conscients dels privilegis de poder estar a casa i utilitzar la tecnologia per seguir realitzant algunes de les nostres tasques.


Més que mai, volem enfortir els vincles, fer-nos suport mutu i buscar estratègies col·lectives que ens permetin sostenir-nos.


En aquest sentit, utilitzarem les xarxes socials per publicar continguts i oferirem sessions individuals d’acompanyament gratuït via telefònica o online, a les persones que més estant patint aquesta crisi.


Entenem aquesta crisi de forma global com a resultat del sistema capitalista patriarcal i colonial en el què vivim. És per això que pensem que cal posar la vida de totes les persones i la cura del planeta al centre.


Gràcies per la confiança.


Ànims i suport feminista!

Entrades destacades
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Entrades recents
Arxiu
Buscar por tags
Segueix-nos
  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram
  • Negro del icono de YouTube
bottom of page